Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει like σε σχόλια εναντίον μου, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του»

12:44 - 14/02/2023

Το unfollow της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Μάριο Πρίαμο λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο σχολίασαν η […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει like σε σχόλια εναντίον μου, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Ουγγαρέζος μπαίνει και κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν

Νέα «κόντρα» ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να ρίχνει τα βέλη της κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Αφορμή στάθηκαν κάποια likes του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε υβριστικά σχόλια που αφορούσαν την Κατερίνα Καινούριου. Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια από τον αέρα της εκπομπής της, «την προηγούμενη φορά… τέλος πάντων, δεν θέλω να ασχοληθώ με τον Ουγγαρέζο. Αν βγω και μιλήσω εγώ για ρατσιστικές επιθέσεις… Πάει και κάνει likes σε σχόλια που με βρίζουν και μου τα στέλνει ο κόσμος». Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούριου φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη, δήλωσε πως «σχολίασε κάποιος για τη φούστα που φόραγα στη συνέντευξη με τον Άδωνι Γεωρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν, πάμε καλά;

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στα block και στα likes που κάνει στα social media κατά καιρούς. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει like σε αρνητικά και υβριστικά σχόλια που γράφονται στο twitter για την ίδια. «Καλά, ο Ουγγαρέζος μπλοκάρει. Την προηγούμενη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καινούργιου για Ουγγαρέζο: "Κάνει like σε σχόλια εναντίον μου, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του"

"Όταν κάνεις κάποιον unfollow, σε τσούζει. Αλλιώς αδιαφορείς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο