Survivor: Ο Μπάρτζης αποκαλύπτει – «Ο Σάκης μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν»

21:56 - 14/02/2023

Θιγμένος νιώθει ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor με τις κινήσεις του Σάκη Κατσούλη. Ο παίκτης θυμήθηκε ένα περιστατικό από το […] The post Survivor: Ο Μπάρτζης αποκαλύπτει – «Ο Σάκης μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star - Μπάρτζης: Ο Σάκης μου είπε «θα πας στο χωριό σου και θα σε φτύνουν όλοι»

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης θυμάται ποια ήταν η στάση του Σάκη στο προηγούμενο survivor σε αντίστοιχο θέμα με…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: O κακός χαμός μεταξύ Μπάρτζη – Σάκη – «Μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν»

Θιγμένος νιώθει ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor με τις κινήσεις του Σάκη Κατσούλη.Θιγμένος νιώθει ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor με τις κινήσεις του Σάκη Κατσούλη.Ο παίκτης θυμήθηκε ένα περιστατικό από το προηγούμενο Survivor κι ανέφερε: «Φίλε να σου πω κάτι; Τι δεν μου άρεσε στο χθεσινό συμβούλιο; Ψηφίζουν όλοι την Μελίνα και μιλάνε. Ξαφνικά πετάγεται ο Κατσούλης και λέει πολύ σωστά ψήφισαν οι μπλε γιατί πρέπει η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor – Eνοχλημένος ο Μπάρτζης με τον Κατσούλη: «Μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν»

Αρκετά θιγμένος νιώθει ο Νίκος Μπάρτζης, στο All Star Survivor, με τις κινήσεις του Σάκη Κατσούλη. Η αναδρομή που έκανε σε προηγούμενο Survivor! The post Survivor – Eνοχλημένος ο Μπάρτζης με τον Κατσούλη: «Μου έλεγε θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Νίκος Μπάρτζης: «Μου έλεγε “θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν”»

Η χθεσινή ψηφοφορία μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μπλε που σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού καθώς και την άποψη του Σάκη Κατσούλη για την υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά. Ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στάση του παίκτη των κόκκινων φέρνοντας σαν παράδειγμα ένα περιστατικό από την περίοδο που ήταν συμπαίκτες […] The post Νίκος Μπάρτζης: «Μου έλεγε “θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο