Συντάξεις Μαρτίου 2023 – Νωρίτερα η πληρωμή, ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

05:32 - 15/02/2023

Συντάξεις Μαρτίου 2023 – Δείτε πότε αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων. Διπλές αυξήσεις θα δουν στις συντάξεις του Μαρτίου όσοι πήραν ήδη τις πρώτες αυξήσεις στις συντάξεις του Φεβρουαρίου καθώς αυτές θα περιλαμβάνουν και τα αναδρομικά της αύξησης του Ιανουαρίου που δεν πήραν τον προηγούμενο μήνα. Συντάξεις Φεβρουαρίου 2023 […] The post Συντάξεις Μαρτίου 2023 – Νωρίτερα η πληρωμή, ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Μαρτίου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή για ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΝΑΤ, Δημόσιο

Οι συντάξεις Μαρτίου 2023, ekt;ow apro;optoy, θα πληρωθούν νωρίτερα από ότι συνήθως, καθώς υπάρχει η αργία της Καθαράς Δευτέρας. Στα πόσα των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί. Οι συνταξιούχοι θα δουν τη σύνταξη που τους αναλογεί στον λογαριασμό τους ... Περισσότερα To άρθρο Συντάξεις Μαρτίου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή για ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΝΑΤ, Δημόσιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συντάξεις Μαρτίου 2023: Νωρίτερα πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Ανατροπή με την πληρωμή στους συνταξιούχους σχετικά με τις συντάξεις Μαρτίου 2023. Λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας 2023 και λόγω Φεβρουαρίου, τα χρήματα των συνταξιούχων θα πιστωθούν από τον e-ΕΦΚΑ σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα. Πιο αναλυτικά, η καταβολή των συντάξεων Μαρτίου 2023 θα ξεκινήσει από τις 22 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου.  Τι ορίζει ο Νόμος Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται: α) Για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. β) Για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

«Και τι να κάνουμε πόλεμο» η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις! Βίντεο με τον Μάκη Βορίδη…

«Στην εποχή των τσιφλικάδων η ελληνική αμυντική βιομηχανία»! Ανακοίνωση εργαζομένων στα ΕΑΣ

Πρόκριση του Ολυμπιακού με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Πόλη-Βίντεο

Πως η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα σε χτύπημα του Ισραήλ κατά του Ιράν-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Πυρηνικά υπονοούμενα από το Ιράν

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας «σε επαγρύπνηση για όσα κάνει η Ελλάδα στο Αιγαίο»!