Αυτό είναι το νέο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – «Ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα» το μήνυμα Μητσοτάκη [βίντεο]

19:52 - 15/02/2023

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Η παρουσίαση της αρχιτεκτονικής πρότασης για την επέκταση και την αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου έγινε σε ειδική εκδήλωση, την οποία παραβρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Η αρχιτεκτονική πρόταση των αρχιτεκτονικών γραφείων David Chipperfield Architects και Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη Α.Ε. επελέγη ομόφωνα από την Διεθνή Επιτροπή Αξιολόγησης, […] Το άρθρο Αυτό είναι το νέο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – «Ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα» το μήνυμα Μητσοτάκη [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτσι θα είναι το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο – Μητσοτάκης: Ένα προσωπικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Η εκπόνηση της μελέτης του αρχιτεκτονικού προσχεδίου αποτέλεσε το αντικείμενο δωρεάς προς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΑΜΚΕ «Οικογένεια ΝΣΛ», της οικογένειας Νικολάου και Ειρήνης Λαιμού

Διαβάστε το στο

Αρχαιολογικό Μουσείο: Πώς θα γίνει μετά την ανάπλαση – Μητσοτάκης: «Ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Στην παρουσίαση της μελέτης επέκτασης και αναβάθμισης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου παραβρέθηκε και μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Στην παρουσίαση της μελέτης επέκτασης και αναβάθμισης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου παραβρέθηκε και μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Η παρουσίαση αφορά στη μελέτη του αρχιτεκτονικού προσχεδίου που θα ακολουθηθεί για την υλοποίηση του μεγάλου αυτού πολιτιστικού οράματος, το οποίο φέρει τις υπογραφές των αρχιτεκτονικών γραφείων Ντέιβιντ Τσίπερφιλντ και Αλέξανδρου Τομπάζη. «Ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα» […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης για Αρχαιολογικό Μουσείο: «Ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης επέκτασης και αναβάθμισης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης για Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: «Ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

«Έχω την βαθιά πεποίθηση ότι ένα προσωπικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,  στην εκδήλωση για την παρουσίαση του αρχιτεκτονικού σχεδίου για την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]