Συνάντηση σήμερα του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας

09:34 - 16/02/2023

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη (16 Φεβρουαρίου) την 11:00η με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Επίσης, πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Συνάντηση σήμερα του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

LIVE οι δηλώσεις Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας

Στα μνημόνια συνεργασίας που υπογράφησαν μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας αναφέρονται αυτή την ώρα στις κοινές τους δηλώσεις ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ. Δείτε Live: Ειδήσεις σήμερα Σεπόλια: Για 50 ευρώ βίαζε τη 12χρονη ο 65χρονος δερματολόγος Συντάξεις: Τι ποσά θα λάβουν νέοι και εν αναμονή συνταξιούχοι το 2023 […] Το άρθρο LIVE οι δηλώσεις Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Live οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Προέδρου Βουλγαρίας

Στα μνημόνια συνεργασίας που υπεγράφησαν μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας αναφέρονται αυτή την ώρα στις κοινές τους δηλώσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ.Στα μνημόνια συνεργασίας που υπεγράφησαν μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας αναφέρονται αυτή την ώρα στις κοινές τους δηλώσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο της Αίγινας Γ. Ζορμπά

Τα αναπτυξιακά έργα που είναι σε εξέλιξη στο νησί της Αίγινας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας καθώς και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας του νησιού βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο της Αίγινας Γ. Ζορμπά.   Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία Το άρθρο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο της Αίγινας Γ. Ζορμπά εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Παρεμβάσεις 23.4.2024

«Break» με το καλησπέρα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις των χούλιγκανς

Απειλεί η Χαμάς: «Κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα»