Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός»
11:44 - 16/02/2023
Για τις εργασίες που γίνονται στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συζητούσαν στην Super Κατερίνα κι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει τον τάφο μου, θα έχω τον Πατραϊκό από κάτω
«Είναι καταπληκτικός ο χώρος» είπε στον τηλεοπτικό αέρα - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω οικογενειακό τάφο στην Πάτρα
“Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός” είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως υπάρχει τάφος της οικογένειάς του στην Πάτρα. “Εγώ έχω ... Περισσότερα
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω οικογενειακό τάφο στην Πάτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω έτοιμο τάφο στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας
«Είμαι ζωντανός»
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει τον τάφο μου, θα έχω τον Πατραϊκό από κάτω
Με αφορμή τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τον δικό…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑνδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός
Η συζήτηση για τις εργασίες που γίνονται στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ενόψει του 40ημερου μνημόσυνού του είχε «φουντώσει» στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα του Alpha. Τότε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια… μακάβρια ερώτηση στους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια τους ρώτησε αν κάποιος από αυτούς έχει οικογενειακό τάφο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε θετικά και στην συνέχεια είπε: «Εγώ έχω στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας. Είναι οι παππούδες κι είναι Μικρούτσικοι. Επειδή έχει από κάτω οστεοφυλάκιο, είναι διώροφο και πας με σκαλίτσες επάνω. Όποτε πήγαινα, έλεγα ότι θα έχω τον πατραϊκό από κάτω. Μακάρι ως νεκρός. Με το τοπίο που θα έχω -όχι ότι θα βλέπω, σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Έχω οικογενειακό τάφο στην Πάτρα
“Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός” είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Διαβάστε το στο thebest.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω δει τον τάφο μου, θα έχω τον Πατραϊκό από κάτω»
Ανδρέας Μικρούτσικος: Με αφορμή τις προετοιμασίες για το 40ημερο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το ερχόμενο Σάββατο (18.02.2023) ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τον δικό του τάφο. Όπως είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δικό του τάφο στη γενέτειρά του, Πάτρα. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής […]
Το άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω δει τον τάφο μου, θα έχω τον Πατραϊκό από κάτω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο»
Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τις εργασίες που γίνονται στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός
Η απάντηση στην... μακάβρια ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου
Διαβάστε το στο news.gr