«Είμαστε πολύ “ξεροί” μεταξύ μας και λέμε συγκεκριμένα πράγματα» λέει ο προπονητής του Τεντόγλου
12:32 - 16/02/2023
Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την απόφαση της Διεθνoύς Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) να ακυρώσει το άλμα του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου, στο μίτιγνκ του Τορούν.Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την απόφαση της Διεθνoύς Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) να ακυρώσει το άλμα του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου, στο μίτιγνκ του Τορούν.Δημοσιογράφος: Θέλω να μου πείτε πως νιώθετε. Γιώργος Πομάσκι: Πλήρη ικανοποίηση για την αντίδραση του Μίλτου. Δημοσιογράφος: Ήταν μία απάντηση η νίκη του, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Θα πηδούσε και ξυπόλητος» λέει ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η απάντηση του Μίλτου Τεντόγλου μετά την ακύρωση του άλματός του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου λόγω επιλογής παπουτσιού. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του μέσα από τα social media του λαμβάνοντας μηνύματα συμπαράστασης όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από κορυφαίους αθλητές. «Εγώ λέω ότι θα […]
The post «Θα πηδούσε και ξυπόλητος» λέει ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr