Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στο τέλος υπέφερε πολύ, ήταν κάτω από 50 κιλά και δεν τα κατάφερε»

00:52 - 17/02/2023

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. […] The post Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στο τέλος υπέφερε πολύ, ήταν κάτω από 50 κιλά και δεν τα κατάφερε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Δόμνα Μιχαηλίδου για τον πατέρα της: «Στο τέλος υπέφερε πολύ, ήταν κάτω από 50 κιλά…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» ήταν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της. «Αισθανόμουν μόνη όταν είχα άρρωστο τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο ενάμιση χρόνο, πέθανε από καρκίνο. Τον έχασα πρόσφατα και ήταν πυξίδα γνώσης […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου για τον πατέρα της: «Στο τέλος υπέφερε πολύ από τον καρκίνο, ήταν κάτω από 50 κιλά και δεν τα κατάφερε»

Στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος, δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αναφέρθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη.Στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος, δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αναφέρθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη.Η Δόμνα Μιχαηλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθανόμουν μόνη όταν είχα άρρωστο τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στο τέλος υπέφερε πολύ, ήταν κάτω από 50 κιλά και δεν τα κατάφερε»

Στην εκπομπή «Night Out» βρέθηκε καλεσμένη η Δόμνα Μιχαηλίδου το βράδυ της Πέμπτης 16/2.  Η Υφυπουργός To άρθρο Συγκινεί η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στο τέλος υπέφερε πολύ, ήταν κάτω από 50 κιλά και δεν τα κατάφερε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ο πατέρας μου στο τέλος υπέφερε πολύ»

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου εξομολογήθηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά που κλήθηκε να διαχειριστεί στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές και στον θάνατό του δήλωσε ότι την περίοδο που ήταν άρρωστος αισθανόταν μόνη της. «Αισθανόμουν μόνη όταν είχα άρρωστο […] The post Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ο πατέρας μου στο τέλος υπέφερε πολύ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο