Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Είχα καλέσει τον π. Αντώνιο της Κιβωτού – Του είπα «δεν πας καλά»
07:04 - 17/02/2023
Για την υπόθεση της Κιβωτού αλλά και για ενδεχόμενο παραίτησής του απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος σε…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Έλεγα του πατέρα Αντώνιου «δεν πας καλά»
Συνέντευξη με αφορμή τα 15 χρόνια από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στην οποία αναφέρθηκε και στον πατέρα Αντώνιο.
Διαβάστε το στο thebest.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για π. Αντώνιο: Του είπα «δεν πας καλά»
Συνέντευξη με αφορμή τα 15 χρόνια από την ενθρόνισή του έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, στα ΝΕΑ μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία. Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις ακόμα και για τον πατέρα Αντώνιο μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως για την Κιβωτό του […]
Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για π. Αντώνιο: Του είπα «δεν πας καλά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πονάω για τον πατέρα Αντώνιο και για τον Λουπασάκη αλλά έκανα το καθήκον μου
«Πονάω για την περίπτωση του Λουπασάκη, πονάω για την περίπτωση του Αντωνίου, αλλά έχω και καθήκον να σταθώ πλάι για να γιατρευτούν όλα αυτά τα πράγματα. Και ο Θεός έχει..» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στην ΕΡΤ, ερωτηθείς για τις υποθέσεις της «Κιβωτού» αλλά και γι’ αυτήν των Αγίων Ισιδώρων.«Πονάω για την περίπτωση του Λουπασάκη, πονάω για την περίπτωση του Αντωνίου, αλλά έχω και καθήκον να σταθώ πλάι για να γιατρευτούν όλα αυτά τα πράγματα. Και ο Θεός έχει..» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στην ΕΡΤ, ερωτηθείς για τις υποθέσεις της «Κιβωτού» αλλά και γι’ αυτήν των Αγίων Ισιδώρων.Ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Ελλάδας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙερώνυμος για πατέρα Αντώνιο: Του είπα, δεν πας καλά
«Του έλεγα: “δεν πας καλά”. Χωρίς να ξέρω βέβαια. Και ακόμα έχω ερωτηματικά, αν όλα αληθεύουν. Αυτά όμως θα τα βρει η Δικαιοσύνη» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος,
Το άρθρο Ιερώνυμος για πατέρα Αντώνιο: Του είπα, δεν πας καλά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πονάω για τον πατέρα Αντώνιο και για τον Λουπασάκη αλλά έκανα το καθήκον μου
Μνημεία σαν την Αγία Σοφία πρέπει να μένουν ελεύθερα για όλους, τόνισε - Αν βρεθεί ομάδα αρχιερέων και μου πει να αποσυρθώ θα είναι μια ευλογημένη απόφαση, πρόσθεσε.
Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πονάω για τον πατέρα Αντώνιο και για τον Λουπασάκη αλλά έκανα το καθήκον μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΙερώνυμος για πατέρα Αντώνιο: Του είπα, δεν πας καλά
«Του είπα: “δεν ακολουθείς καλό δρόμο. Δεν είναι καλή η πορεία σου”»: αυτό απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ερωτηθείς για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Είχα καλέσει τον π. Αντώνιο της Κιβωτού – Του είπα «δεν πας καλά»
Για την υπόθεση της Κιβωτού αλλά και για ενδεχόμενο παραίτησής του απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ. Συνέντευξη με αφορμή τα 15 χρόνια από την ενθρόνισή του έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν την Εκκλησία. Μάλιστα, δεν δίστασε να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr