Δόμνα Μιχαηλίδου: Μου λείπει το βραδινό τηλεφώνημα του μπαμπά μου
07:10 - 17/02/2023
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν έχω βγει ακόμα αλλά ναι. Αν ήταν κάποιος από τη Χρυσή Αυγή, δεν νομίζω ότι θα είχα κάτι να πω μαζί του, παρά μόνο θα εκνευριζόμουν. Αν ήταν κάποιος τρομερός λαϊκιστής του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι δεν θα μπορούσα, αλλά μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσα από κάποιο […]
Το άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου: Μου λείπει το βραδινό τηλεφώνημα του μπαμπά μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκίνησε η Δόμνα Μιχαηλίδου για τον πατέρα της: Στο τέλος, υπέφερε – Μου λείπει το βραδινό τηλεφώνημα
Στο θάνατο του πατέρα της αλλά και στη διαχείριση της απώλειας μίλησε η Δόμνα Μιχαηλίδου σε μια… «άλλη» συνέντευξη. Η υφυπουργός Εργασίας βρέθηκε καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out στο Mega, το βράδυ της Πέμπτης (16.02.2023) και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον μπαμπά της. «Υπέφερε πολύ» είπε η Δόμνα ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκίνησε η Δόμνα Μιχαηλίδου για τον πατέρα της: Στο τέλος, υπέφερε – Μου λείπει το βραδινό τηλεφώνημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δόμνα Μιχαηλίδου: «Λείπουν ψυχοφάρμακα από τη δομή» στην Φλώρινα
Η κυρία Μιχαηλίδου δήλωσε ότι η υπόθεση έχει πάει ήδη στην Εισαγγελία, ενώ πλέον το ζήτημα είναι γιατί η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έδινε τα φυτικά ζελεδάκια σε παιδιά ηλικίας δημοτικού και γιατί λείπουν δεκάδες χάπια.
Διαβάστε το στο Δόμνα Μιχαηλίδου: «Λείπουν ψυχοφάρμακα από τη δομή» στην Φλώρινα
Η κυρία Μιχαηλίδου δήλωσε ότι η υπόθεση έχει πάει ήδη στην Εισαγγελία, ενώ πλέον το ζήτημα είναι γιατί η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έδινε τα φυτικά ζελεδάκια σε παιδιά ηλικίας δημοτικού και γιατί λείπουν δεκάδες χάπια.
Διαβάστε το στο tanea.gr