Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου»
14:40 - 17/02/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη στο SDNA και τη δημοσιογράφο Βίκυ
To άρθρο Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου»
Η Μαρία Σάκκαρη είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και φροντίζει να εκφράζει τον έρωτα της γι’ αυτόν με κάθε ευκαιρία. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα SDNA και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η Σάκκαρη δήλωσε χαρακτηριστικά ... Περισσότερα
To άρθρο Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Σάκκαρη: Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου
Οι δυό τους έχουν μια πολύ ζεστή και υποστηρικτική σχέση.
Διαβάστε το στο Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου»
Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο SDNA και τη δημοσιογράφο Βίκυ Γεωργάτου και μέσα σε όλα, έκανε και μια αναφορά στον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Πρόσφατα μπήκε στην ομάδα σας και ο Μίκαελ Τίλστρομ. Τι περιμένεις από εκείνον; «Ήταν λίγο μαζί […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Από το να μην τον έχω στη ζωή του, προτιμώ να χάσω θαυμαστές»
Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρία Σάκκαρη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου»
Μαρία Σάκκαρη: «Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο».
Διαβάστε το στο neolaia.gr