Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: «Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος»

18:48 - 17/02/2023

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: «Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος» 17/02/2023 Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου ως ύποπτος για βιασμό, ισχυρίστηκε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο του Sutton. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας "O’ Globo", καθώς σύμφωνα με όσα γράφει ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ εκείνο. Η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του. Στην πρότασή της επικαλέστηκε τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δικαιολογήθηκε στην σύζυγό του ο Ντάνι Άλβες: «Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος»

Ο Ντάνι Άλβες που συνεχίζει να είναι στην φυλακή ως ύποπτος για βιασμό 23χρονης μίλησε με την Τζοάνα Σανθ για εκείνη τη βραδιά

Διαβάστε το στο

Ντάνι Άλβες: Είπε στη σύζυγό του πως δεν θυμάται τίποτα γιατί ήταν μεθυσμένος

Ο Ντάνι Άλβες, που βρίσκεται στη φυλακή ως ύποπτος για βιασμό νεαρής κοπέλας, μιλώντας στη σύζυγό του για εκείνο το βράδυ υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε το στο

Ντάνι Άλβες: «Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος» - Τι είπε στη σύζυγό του για την 23χρονη

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε δύο φορές στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στη φυλακή, της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ντάνι Άλβες: «Δε θυμάμαι τίποτα - Ήμουν μεθυσμένος»

Τα λόγια του φυλακισμένου Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του, αναφορικά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: “Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος”

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος έχει συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό στις 20 Ιανουαρίου, μίλησε στη σύζυγο του για εκείνο το βράδυ λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα απ’ όσα έγιναν. Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου ως ύποπτος για βιασμό, ισχυρίστηκε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα […] The post Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: “Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του : «Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τίποτα…»

Προσπάθεια να δικαιολογηθεί στη σύζυγό του για την υπόθεση βιασμού στην οποία βρίσκεται κατηγορούμενος παρουσιάζεται να έκανε ο Ντάνι Άλβες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «O’ Globo», ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε πως ήταν μεθυσμένος και εξαιτίας αυτού δεν θυμάται τίποτα απ’ όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Κάτι που δεν διευκρινίζεται αν έγινε πιστευτό από το μοντέλο, Χοάνα […] The post Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του : «Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τίποτα…» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)