Απασφάλισε ο Αντώνης Κανάκης: «Θέλω να το σοβαρέψω και το θεωρώ λίγο επικίνδυνο»
21:36 - 17/02/2023
Με το Βινύλιο ήρθε ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με την τηλεοπτική του παρέα, τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το […]
The post Απασφάλισε ο Αντώνης Κανάκης: «Θέλω να το σοβαρέψω και το θεωρώ λίγο επικίνδυνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απασφάλισε ο Αντώνης Κανάκης: «Θέλω να το σοβαρέψω, το θεωρώ λίγο επικίνδυνο το στερεότυπο αυτό»
Με το Βινύλιο ήρθε ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με την τηλεοπτική του παρέα, τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στους δέκτες μας. Σε αυτό το επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με την… μάχη των δύο φύλων και όλα όσα αυτή συμπεριλαμβάνει με την πάροδο του χρόνου.Με το Βινύλιο ήρθε ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με την τηλεοπτική του παρέα, τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στους δέκτες μας. Σε αυτό το επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με την… μάχη των δύο φύλων και όλα όσα αυτή συμπεριλαμβάνει με την πάροδο του χρόνου.Κατά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr