«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Άλλη ερώτηση…»
14:56 - 18/02/2023
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε για […]
The post «Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Άλλη ερώτηση…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του
«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας, ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε» δήλωσε - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Λύγισε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για την απώλεια της γυναίκας του
Ο Πύρρος Δήμας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής...
Διαβάστε το στο ZouglaΠύρρος Δήμας: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της γυναίκας του
«Άλλη ερώτηση…»
Διαβάστε το στο «Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Ήταν ένας άγγελος»
Ο Πύρρος Δήμας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τις αθλητικές του επιτυχίες, τα παιδιά του, την απώλεια της συζύγου του. Για την καριέρα στην άρση βαρών ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι» είπε χαρακτηριστικά. «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛύγισε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για την απώλεια της γυναίκας του
Ο Πύρρος Δήμας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, αλλά και τα παιδιά του. Ωστόσο, μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του. «Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Ήταν ένας άγγελος»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, που τον σημάδεψε, την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και το νέο του ξεκίνημα που έκανε στην προσωπική του ζωή. «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου […]
Το άρθρο «Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Ήταν ένας άγγελος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατέρρευσε ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Άλλη ερώτηση…»
Για την απώλεια της συζύγου του, την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και το νέο του ξεκίνημα που έκανε στην προσωπική του ζωή, μίλησε ο Πύρρος Δήμας, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».Για την απώλεια της συζύγου του, την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και το νέο του ξεκίνημα που έκανε στην προσωπική του ζωή, μίλησε ο Πύρρος Δήμας, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».«Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠύρρος Δήμας: «Λύγισε» για την απώλεια της γυναίκας του – «Άλλη ερώτηση…»
Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο χρυσός
To άρθρο Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» για την απώλεια της γυναίκας του – «Άλλη ερώτηση…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠύρρος Δήμας: «Λύγισε» για την απώλεια της γυναίκας του
Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, αλλά και τα παιδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται». Μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του. «Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠύρρος Δήμας: «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα για την απώλεια της γυναίκας του
Ο Πύρρος Δήμας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τις αθλητικές του επιτυχίες, τα παιδιά του, την απώλεια της συζύγου του και για τη συμμετοχή της Αφροδίτης Σκαφίδα στο Survivor All Star. «Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων, ήμουν αυτός που ήμουν, δεν χρειαζόταν να αποδείξω κάτι, ούτε έχω να αποδείξω κάτι. Θεωρώ ότι εμείς οι […]
The post Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα για την απώλεια της γυναίκας του appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr