Σεισμός στην Τουρκία: Η αφήγηση ενός 60χρονου που έμεινε 56 ώρες στα χαλάσματα – «Έστριβα τσιγάρο και κάπνιζα»

09:46 - 19/02/2023

Ένας άνδρας 60 ετών που επέζησε από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Τουρκία και την Συρία περιέγραψε στο πρακτορείο Anadolu πώς κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος όταν ήταν εγκλωβισμένος επί 56 ώρες στα χαλάσματα κτηρίου στην επαρχία Αντίγιαμαν. «Δεν ήξερα πόσες μέρες περάσαμε κάτω από τα ερείπια… Είχα καπνό μαζί μου, έστριβα τσιγάρο και κάπνιζα», λέει ο Ζίγια Σονέρ Τουγκτεκίν, ο οποίος διασώθηκε μαζί με τον γιο του. Μπορεί ο ίδιος και ο γιος του να βγήκαν ζωντανοί από τα ερείπια, όμως η σύζυγος και η κόρη του δεν στάθηκαν το ίδιο τυχερές. «Την ώρα του σεισμού, η κόρη και η γυναίκα μου προσπάθησαν να έρθουν κοντά μου. Το ταβάνι τις καταπλάκωσε και σκοτώθηκαν επί τόπου»,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Έμεινε 56 ώρες στα χαλάσματα – «Έστριβα τσιγάρο και κάπνιζα»

Ένας άνδρας 60 ετών που επέζησε από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Τουρκία και την Συρία περιέγραψε στο πρακτορείο Anadolu πώς κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος όταν ήταν εγκλωβισμένος επί 56 ώρες στα χαλάσματα κτηρίου στην επαρχία Αντίγιαμαν. «Δεν ήξερα πόσες μέρες περάσαμε κάτω από τα ερείπια… Είχα καπνό μαζί μου, έστριβα […] Το άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Έμεινε 56 ώρες στα χαλάσματα – «Έστριβα τσιγάρο και κάπνιζα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας