Η Όλγα Πολίτη καταγγέλλει: «Έγραφαν… δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή, εννοούσαν εμένα με ψεύτικες φωτογραφίες»
13:42 - 19/02/2023
Τη δική της καταγγελία απέναντι σε όσα έζησε θέλησε να κάνει η Όλγα Πολίτη. Η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης βρέθηκε το μεσημέρι […]
The post Η Όλγα Πολίτη καταγγέλλει: «Έγραφαν… δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή, εννοούσαν εμένα με ψεύτικες φωτογραφίες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Πολίτη: «Έγραφαν… δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή, εννοούσαν εμένα με ψεύτικες φωτογραφίες»
Στο στούντιο της εκπομπής «Δυο στη Μία» βρέθηκε η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, η οποία περιέγραψε πώς κάποιοι επιτήδειοι ανάρτησαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για την ίδια.Στο στούντιο της εκπομπής «Δυο στη Μία» βρέθηκε η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, η οποία περιέγραψε πώς κάποιοι επιτήδειοι ανάρτησαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για την ίδια.«Πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: είμαστε μαζί σου. Μου λένε: σ’ αγαπάμε, προχώρα, έχουμε περάσει τα ίδια. Είναι φοβερό» ανέφερε αρχικά η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Όλγα Πολίτη καταγγέλλει: «Έγραφαν… δείτε την hot αντιδήμαρχο… εννοούσαν εμένα με ψεύτικες φωτογραφίες»
Ο Όλγα Πολίτη έκανε τη δική της καταγγελία μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, σχετικά
To άρθρο Η Όλγα Πολίτη καταγγέλλει: «Έγραφαν… δείτε την hot αντιδήμαρχο… εννοούσαν εμένα με ψεύτικες φωτογραφίες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr