Άρης Σοϊλέδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor All Star – «Περιμένω την παραγωγή να τοποθετηθεί»

09:34 - 20/02/2023

Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη φιλοξενήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20/2 στην εκπομπή Happy Day και To άρθρο Άρης Σοϊλέδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο Survivor All Star – «Περιμένω την παραγωγή να τοποθετηθεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Άρης Σοϊλέδης μιλά για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star - «Περιμένω την παραγωγή να τοποθετηθεί»

Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη το πρωί της Δευτέρας (20.02.2023) βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Happy Day». Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον ποδοσφαιριστή για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star. «Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor. Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από ... Περισσότερα To άρθρο Ο Άρης Σοϊλέδης μιλά για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star - «Περιμένω την παραγωγή να τοποθετηθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άρης Σοϊλέδης: Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor – Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί

Στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή την συμμετοχή τους στο J2US του Alpha. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε και για την απουσία του από το φετινό Survivor και ο Άρης Σοϊλέδης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν είχε πρόταση να συμμετάσχει. «Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor, δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο που μου λέει ότι σε περιμένουμε και με ρωτάνε γιατί δεν έχεις πάει» ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης. «Περιμένω κι εγώ κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star

Καλεσμένοι στην εκπομπή Happy Day ήταν το πρωί της Δευτεράς  ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη, οι οποίοι μίλησαν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνεργασία τους στο J2US. Ωστόσο, ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε και για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star. «Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της