Συγκλονιστικά λόγια του Λεμπρόν για Κόμπι Μπράιαντ: "Αδερφέ μου να με προσέχεις"

06:36 - 28/01/2020

"Έσπασε" ο Λεμπρόν Τζέιμς, που έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media για τον Κόμπι Μπράιαντ, στον οποίο και απευθύνθηκε με λόγια που προκαλούν ανατριχίλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί το μήνυμα του Λεμπρόν Τζείμς για τον Κόμπε Μπράιαντ: Προσπαθώ να γράψω κάτι αλλά αρχίζω να κλαίω

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram αποχαιρέτησε ο Λεμπρόν Τζείμς τον Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε από τη ζωή μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους την Κυριακή το πρωί.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκλονιστικά λόγια από τον Λεμπρόν Τζέιμς – Σε αγαπάω αδελφέ μου, η καρδιά μου κλαίει

Με συγκλονιστικά λόγια καρδιάς ο Λεμπρόν Τζέιμς προσπάθησε να αποχαιρετήσει τον… αδελφό του Κόμπι Μπράιαντ: Αναλυτικά: «Δεν είμαι έτοιμος αλλά εδώ είμαι. Κάθομαι και προσπαθώ να γράψω κάτι αλλά κάθε φορά που προσπαθώ, ξεκινάω να κλαίω όταν σκέφτομαι εσένα, την ανιψιά μου Τζίτζι, την αδελφική φιλία και τον δεσμό που είχαμε. Κυριολεκτικά μόλις άκουσα την […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Συγκλονίζει ο ΛεΜπρόν: «Αδερφέ μου, Κόμπι να με προσέχεις» (pic)

Ανατριχιαστικά λόγια του «Βασιλιά» για τον θρύλο του αθλήματος The post Συγκλονίζει ο ΛεΜπρόν: «Αδερφέ μου, Κόμπι να με προσέχεις» (pic) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)