Survivor All Star: «Έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση με τον Μάριο Πρίαμο, εν αγνοία μου»
22:34 - 20/02/2023
Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο, σχολίασαν οι παίκτες του Survivor All Star. Λίγες
To άρθρο Survivor All Star: «Έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση με τον Μάριο Πρίαμο, εν αγνοία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «ψοφάει» για τα ερωτικά τρίγωνα – «Έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τον Μάριο εν αγνοία μου»
«Πρωτοσέλιδο» έγιναν στην καλύβα των Μπλε, τα ερωτικά προβλήματα του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου, με το Survivor All Star να αποκτά ενδιαφέρον για τους παίκτες. Οι Μαχητές προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είχε σχέση με ποιον, με τον Ηλία Μπόγδανο να τα βάζει κάτω και να τα εξηγεί στον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του, δεν τον ενδιέφερε στο ελάχιστο ποιος ψηφίστηκε αλλά «ψοφά» για τα ερωτικά τρίγωνα των κόκκινων. Έχοντας το βιονικό αυτί του Τάκη Καραγκούνια έμαθε ακριβώς το τι συνέβη και οι ατάκες του ήταν μία και μία! Φαίνεται, μάλιστα πως το διασκεδάζει όσο κανείς. Αποκάλυψε δε, ότι παλιότερα έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση με τον Μάριο Πρίαμο, εν αγνοία μου»
Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο, σχολίασαν οι παίκτες του Survivor All Star. Λίγες ώρες μετά την είσοδο της τραγουδίστριας στο ριάλιτι επιβίωσης, η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο βρέθηκε στο επίκεντρο, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μιλά στην κάμερα για τις τελευταίες εξελίξεις. «Για εμένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χθες, απ’ όλο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τον Μάριο εν αγνοία μου»
Για όσα εκτυλίχθηκαν χθες ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και στην Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor, ο οποίος […]
The post Survivor – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τον Μάριο εν αγνοία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση με τον Μάριο»
Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει φέρει τα πάνω κάτω στην κόκκινη ομάδα, ενώ η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη δεν έμεινε ασχολίαστη από τα μέλη της μπλε ομάδας. Στο συμβούλιο του νησιού μπορεί να μην έγινε εκτενής αναφορά στη σχέση του ζευγαριού, ωστόσο οι μπλε αντιλήφθηκαν ότι κάτι έχει συμβεί με τον […]
The post Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση με τον Μάριο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr