Εκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κώστας Καραμανλής δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές
Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές...
Διαβάστε το στο ZouglaΕκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής – «Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η διαδρομή μου»
Κώστας Καραμανλής: Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής δήλωσε προς αποφυγήν… παρεξηγήσεων ότι στηρίζει την κυβέρνηση και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την οποία […]
Το άρθρο Εκλογές 2023: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής – «Ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η διαδρομή μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει ο πρώην πρωθυπουργός. Κώστας Καραμανλής την απόφαση του ενόψει των εκλογών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή».Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει ο πρώην πρωθυπουργός. Κώστας Καραμανλής την απόφαση του ενόψει των εκλογών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή».Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» ο πρώην πρωθυπουργός «αναμένεται να ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, κλείνοντας ένα πολυετή κύκλο τον δημόσιο βίο, καθώς πρωτοεξελέγη το 1989. Η δήλωση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚαραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές
«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.
Το άρθρο Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΕκλογές 2023 - Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές
Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΚαραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής. Ο τέως πρωθυπουργός τόνισε πως έλαβε την απόφαση να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του διαδρομή, ξεκαθαρίζοντας πως στηρίζει πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΚώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές
Ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στις ερχόμενες εκλογές.
Διαβάστε το στο fosonline.gr