Μητσοτάκης για εκλογές: Δεν θα αργήσουν και πολύ

19:32 - 21/02/2023

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. «Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», […]

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές της άνοιξης θα φέρουν και μια άνοιξη στον τόπο»

«Είστε μονίμως παρόντες στην τοξικότητα και τον διχασμό αλλά απόντες από μέτρα στήριξης της κοινωνίας» είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: Οι εκλογές της άνοιξης θα φέρουν και μία άνοιξη στον τόπο

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής με αφορμή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε το στο tovima

Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα αργήσουν - Θα αλλάξουμε την Ελλάδα

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μητσοτάκης για εκλογές: Δεν θα αργήσουν και πολύ

Υποψήφιος ξανά στον δυτικό τομέα Αθηνών θα είναι ο πρωθυπουργός - «H πρώτη μου πολιτική εμφάνιση ήταν πριν από 20 χρόνια σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω» σημείωσε. Το άρθρο Μητσοτάκης για εκλογές: Δεν θα αργήσουν και πολύ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα αργήσουν πολύ - H κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα πιο ισχυρή

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μητσοτάκης για εκλογές: Δεν θ’ αργήσουν και πολύ

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι. «Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από όταν ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή το 2003 και η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε συγκέντρωση του Κώστα Καραμανλή στο Αιγάλεω», συνέχισε. Ο πρωθυπουργός […] The post Μητσοτάκης για εκλογές: Δεν θ’ αργήσουν και πολύ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)