Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα – «Δεν ξέρω γιατί τον νοιάζει και γιατί το είπε αυτό»

07:40 - 22/02/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, μίλησε για τις To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα – «Δεν ξέρω γιατί τον νοιάζει και γιατί το είπε αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης για Λιάγκα: «Δεν ξέρω τι τον νοιάζει, πως το είπε και γιατί το είπε»

Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχόλια που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας για το J2US. Δείτε περισσότερα. The post Νίκος Κοκλώνης για Λιάγκα: «Δεν ξέρω τι τον νοιάζει, πως το είπε και γιατί το είπε» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Νίκος Κοκλώνης: «Κάποια στιγμή όπως κρίνει ο Γιώργος Λιάγκας, πρέπει και οι άλλοι να τον κρίνουν»

Την Τρίτη, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής τόνισε μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή δεν έχω διώκει άνθρωπο από δίπλα μου. Έξι χρόνια έχω τους ίδιους συνεργάτες», τόνισε. Και συνέχισε: Και μάλιστα ανθρώπους που κάποιοι καλοθελητές μου έλεγαν “Νίκο αυτός […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Κάποια στιγμή όπως κρίνει ο Γιώργος Λιάγκας, πρέπει και οι άλλοι να τον κρίνουν» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της