«Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία» είχε πει ο Κόμπι Μπράιαντ

10:30 - 28/01/2020

Σόκαρε η αποκάλυψη του πρώην σταρ του ΝΒΑ Τρέισι Μακ Γκρέιντι για όσα του είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ο Κόμπι Μπράιαντ. Σύμφωνα με όσα είπε ο Μακ Γκρέιντι στο ESPN, ο Κόμπι Μπράιαντ,  του είχε πει στην αρχή της καριέρας του «θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία» «Μου έλεγε “θέλω να… Read more » The post «Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία» είχε πει ο Κόμπι Μπράιαντ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόμπι Μπράιαντ: «Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία» - Η ανατριχιαστική δήλωσή του

Ο «Black Mamba» πέτυχε τα πάντα στην ζωή του και «έφυγε» στα 41 του χρόνια.

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Θέλω να πεθάνω νέος, να περάσω στην αθανασία»: Η προφητική δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από την ζωή από πτώση ελικοπτέρου προχτές το απόγευμα ωστόσο, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για το τραγικό δυστύχημα όσο και για την ζωή του.Σύμφωνα με όσα είπε ο Μακ Γκρέιντι στο ESPN, ο Κόμπι Μπράιαντ, του είχε πει στην αρχή της καριέρας του «θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία» «Μου έλεγε “θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν και θέλω να πεθάνω νέος… Και τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που τα έλεγε αυτά» είπε ο Μακ Γκρέιντι δηλώνοντας «συντετριμμένος» με τον χαμό του 41χρονου Κόμπι. {https://twitter.com/SportsCenter/status/122191980314

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]