Νίκος Κοκλώνης: Από την ίδρυση και την πτώχευση της AirFastTickets στην παρουσίαση εκπομπών

17:32 - 23/02/2023

Στην εκπομπή «Έλεος» μίλησε πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του.Στην εκπομπή «Έλεος» μίλησε πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του.Ο Νίκος Κολώνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου του 1983. Και αφότου τελείωσε το σχολείο πέρασε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, όμως λίγο αργότερα αποφάσισε να σταματήσει τις σπουδές του και να ασχοληθεί με την διοίκηση επιχειρήσεων. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτηση – απάντηση του γνωστού παρουσιαστή

Σε ανάρτηση του στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, απαντά σε δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτηση – απάντηση του γνωστού παρουσιαστή

Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτηση – απάντηση του γνωστού παρουσιαστή 23/02/2023 Με ανακοίνωση του, την οποία ανήρτησε και στον λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, απαντά σε δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.  Αναλυτικά, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρει: “Σχετικά με το δημοσίευμα του Documento, στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου και ότι ελέγχομαι για νομιμοποίηση εσόδων, διευκρινίζω ότι: 1) Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας