Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»
11:04 - 24/02/2023
Για το Survivor απάντησε ο Ηλίας Βαλάσης στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τον Ντάνο, ενώ […]
The post Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»
Για το Survivor απάντησε ο Ηλίας Βαλάσης στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης για τον Ντάνο, ενώ αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα μπει σε μια σειρά της ΕΡΤ. «Σε λίγο καιρό θα μπω σε μια σειρά της ΕΡΤ που ήδη βρίσκεται στον αέρα. Αν ο Ντάνος δοθεί με όλη του τη […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, ενώ έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»
Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Ηλίας Βαλάσης. Μεταξύ άλλων, ο φιναλίστ του
To άρθρο Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, ενώ έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr