Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»

11:04 - 24/02/2023

Για το Survivor απάντησε ο Ηλίας Βαλάσης στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τον Ντάνο, ενώ […] The post Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»

Για το Survivor απάντησε ο Ηλίας Βαλάσης στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης για τον Ντάνο, ενώ αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα μπει σε μια σειρά της ΕΡΤ. «Σε λίγο καιρό θα μπω σε μια σειρά της ΕΡΤ που ήδη βρίσκεται στον αέρα. Αν ο Ντάνος δοθεί με όλη του τη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, ενώ έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Ηλίας Βαλάσης. Μεταξύ άλλων, ο φιναλίστ του To άρθρο Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, ενώ έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο