Αθηνά Πικράκη: Από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα στην αγκαλιά του Νικόλα Αγόρου του Survivor

15:22 - 24/02/2023

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Η Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη ένα περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Οι φήμες την θέλουν σε σχέση με τον Νικόλα Αγόρου ή αλλιώς τον «Φραουλίτσα» που μπήκε πρόσφατα στο Survivor All Star. Πάμε να πάρουμε όμως τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Πικράκη: Από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα στην αγκαλιά του Νικόλα Αγόρου του Survivor

Η Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη έναν περίπου χρόνο...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»