Συγκλονίζει η 6χρονη Φατμά που βγήκε ζωντανή από τα ερείπια στην Τουρκία: «Έκλαιγα πολύ, οι Έλληνες μου έσωσαν τη ζωή»

20:58 - 24/02/2023

Η 6χρονη Φατμά που εγκλωβίστηκε στα ερείπια του σπιτιού της για πάνω από 24 ώρες στον φονικό σεισμό της Τουρκίας, συγκλονίζει περιγράφοντας τα όσα έζησε μέχρι τη στιγμή που οι Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ την έβγαλαν από τα χαλάσματα. «Έκλαιγα πάρα πολύ. Συνέχεια. Και το χέρι μου με πονούσε. Κάποιος έβγαλε το ταβάνι από πάνω μου. Είχα ένα κρεββάτι πάνω μου. Ελευθέρωσαν το χέρι μου και με έβγαλαν έξω», είπε στο Open το 6χρονο κορίτσι. «Αισθάνομαι χαρούμενη και τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες και που μου έσωσαν τη ζωή», συνέχισε η ίδια για την περιπέτεια που έζησε. Στο Open μίλησε και ο παππούς της μικρής Φατμά: «Την πρώτη στιγμή όταν ακούσαμε φωνές στα συντρίμμια είδαμε τους διασώσ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η 6χρονη Φατμά που η ΕΜΑΚ έσωσε στην Τουρκία: «Έκλαιγα πάρα πολύ - Ήμουν τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες»

Για τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χαλάσματα του σεισμού στην Τουρκία μίλησε η 6χρονη Φατμά που σώθηκε χάρη στην επέμβαση της ΕΜΑΚ. Ήταν για πάνω από ένα 24ωρο ήταν κάτω από τα ερείπια και βρήκε το κουράγιο να φωνάξει, με τους διασώστες της ΕΜΑΚ να ακούν τις φωνές της και να ξεκινούν την επιχείρηση ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει η 6χρονη Φατμά που η ΕΜΑΚ έσωσε στην Τουρκία: «Έκλαιγα πάρα πολύ - Ήμουν τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!