Εύα Καϊλή: Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα - Τι λέει για την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι

23:00 - 24/02/2023

Η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate την ίδια ώρα που ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι αφέθηκε ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Για το πως αντέδρασε η Εύα Καϊλή σε αυτό το νέο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ... Περισσότερα To άρθρο Εύα Καϊλή: Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα - Τι λέει για την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα»

Όπως υπογράμμισε της φεύγει ένα μεγάλο βάρος τώρα που ξέρει πως ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι κοντά στην κόρη τους

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα»

Με ηλεκτρονικό βραχιολάκι αποφυλακίζεται ο Francesco Giorgi. Κι ενώ η έφεση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκκρεμεί, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολιάζει την απόφαση των Βελγικών αρχών για τον Francesco Giorgi. «Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση, αν ανοίγει ο δρόμος αποφυλάκισης για την κ. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύα Καϊλή: Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα

Η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate την ίδια ώρα που ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι αφέθηκε ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» – Δημητρακόπουλος: Κρατείται για πολιτικούς λόγους

Τα λόγια της Εύας Καϊλή, μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, μετέφερε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τονίζοντας πως η ίδια «είναι χαρούμενη που το παιδί της θα είναι με τον πατέρα του». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος της Εύας ΚαΪλή, […] Το άρθρο Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» – Δημητρακόπουλος: Κρατείται για πολιτικούς λόγους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εύα Καϊλή: «Δεν ομολογώ για κάτι που δεν έκανα» – Τι απαντά για την αποφυλάκιση του Τζόρτζι

Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή αλλά νιώθει ικανοποίηση έπειτα από την αποφυλάκιση του συζύγου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι – Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλά για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Δεν έκρυψε την ευχαρίστησή της η Εύα Καϊλή για την αποφυλάκιση του συζύγου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, όπως δήλωσε στον […] The post Εύα Καϊλή: «Δεν ομολογώ για κάτι που δεν έκανα» – Τι απαντά για την αποφυλάκιση του Τζόρτζι appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Εύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα»

Η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatar Gate στο Βέλγιο, την ίδια ώρα To άρθρο Εύα Καϊλή: «Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έκανα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευα Καιλη: Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα

Την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, την ώρα που η πρώην ευρωβουλευτής παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate σχολίασε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις […] Ευα Καιλη: Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Εύα Καϊλή: "Μου λείπει το παιδί μου αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει"

Επιμένει στην αθωότητά της η Εύα Καϊλή, που δηλώνει ανακουφισμένη που το παιδί της θα είναι με τον πατέρα του, Φραντσέσκο Τζόρτζι μετά την αποφυλάκισή του, με “βραχιολάκι”.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Οι περιοχές σε «κόκκινο» συναγερμό και πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στα πλέι οφ της Euroleague και στη Ρεάλ Μαδρίτης

Περιστέρι – Βασίλης Σπανούλης: Περήφανος για τους παίκτες μου, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Final Four

Ομόφυλα ζευγάρια: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος στο Λουτράκι – Ο τρίτος πανελλαδικά

70 παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες οινοχόοι στους αμπελώνες της Σαντορίνης

Ασφαλιστική ικανότητα: Χωρίς τέλη και προσαυξήσεις το ανώτατο πλαφόν οφειλής των 100 ευρώ