Τζο Μπάιντεν: Επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία αλλά οχι άμεσα

07:10 - 25/02/2023

ΗΠΑ: Εάν επανεκλεγεί ο Τζο Μπάιντεν, θα είναι 86 ετών όταν θα ολοκληρώσει την δεύτερη θητεία του. Οι ιατρικές εξετάσεις στις…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν θέλει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024 αλλά όχι άμεσα

Ο Τζο Μπάιντεν, ο γηραιότερος Αμερικανός πρόεδρος, επιβεβαίωσε χθες ότι σκοπεύει όντως να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για δεύτερη θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ το 2024, αλλά όχι άμεσα. «Η πρόθεσή μου είναι… ήταν από την αρχή να είμαι υποψήφιος», δήλωσε ο 80χρονος Δημοκρατικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News. ... Περισσότερα To άρθρο Ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν θέλει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024 αλλά όχι άμεσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Μπάιντεν σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024, αλλά όχι άμεσα

Ο Τζο Μπάιντεν, ο γηραιότερος Αμερικανός πρόεδρος, επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει όντως να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για δεύτερη...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζο Μπάιντεν: Πότε θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του

Ο Τζο Μπάιντεν διευκρίνισε ότι «δεν βιάζεται» να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία στην αμερικανική προεδρία.

Διαβάστε το στο tovima

Μπάιντεν: Σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024, αλλά όχι άμεσα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για μία δεύτερη θητεία στην προεδρία το 2024, αλλά όχι άμεσα. «Η πρόθεσή μου είναι… ήταν… Μπάιντεν: Σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024, αλλά όχι άμεσα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μπάιντεν: Θέλει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024, αλλά όχι άμεσα

Μπάιντεν: Θέλει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024, αλλά όχι άμεσα ekomninou Σαβ, 25/02/2023 - 08:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες