Ρόδος: Προφυλακίστηκε φορέας του AIDS που κατηγορείται για σκόπιμη μετάδοση της νόσου

13:18 - 25/02/2023

O oροθετικός στον ιό έχει παραπεμφθεί σε δίκη και για βιασμό ανηλίκου - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος: Φορέας του AIDS κατηγορείται για σκόπιμη μετάδοση της νόσου

Προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας Ρόδου...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρόδος: Φορέας του AIDS κατηγορείται ότι μετέδιδε σκόπιμα τη νόσο σε συντρόφους του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, ένας 41χρονος φορέας του ΑΙDS στη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται μετά από μήνυση μιας 50χρονης πρώην συντρόφου του ότι της μετέδωσε σκόπιμα τη νόσο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Προφυλακίστηκε φορέας του AIDS που κατηγορείται για σκόπιμη μετάδοση της νόσου

O oροθετικός στον ιό έχει παραπεμφθεί σε δίκη και για βιασμό ανηλίκου – Τι υποστηρίζει ο ίδιος Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες 24 Φεβρουαρίου μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως Ρόδου, ένας 41χρονος φορέας του ΑΙDS, ο οποίος κατηγορείται μετά από μήνυση μιας 50χρονης πρώην συντρόφου του για τις πράξεις της βαριάς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί