Ματέο Γκαρσία: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά»

21:58 - 26/02/2023

Ματέο Γκαρσία: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά» 26/02/2023 Οι δηλώσεις του χαρούμενου και σκόρερ Ματέο Γκαρσία μετά τη νίκη του Άρη με τον Ατρόμητο με 2-1. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΟVA: «Καταρχάς είμαι χαρούμενος για τη νίκη, την χρειαζόμασταν πολύ, όπως και για το γεγονός ότι κατάφερα να δώσω το στίγμα μου με αυτό το γκολ. Τρίτη και... φαρμακερή, γιατί και με τον ΟΦΗ σκόραρα. αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR, όπως και σήμερα το πρώτο. Ήταν ένα ματς «κλειδί» για εμάς, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ως ομάδα δεν κάναμε και την καλύτερη δυνατή χρονιά, αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά με παραπάνω βαθμούς. Είναι σημ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματέο Γκαρσία: «Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά»

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Ματέο Γκαρσία τόνισε μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου ότι οι κίτρινοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους μέχρι στιγμής και πως η ομάδα βάσει ρόστερ άξιζε να έχει περισσότερους βαθμούς.

Διαβάστε το στο

Γκαρσία: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά!»

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν αυτός που έδωσε στον Άρη το μεγάλο προβάδισμα κόντρα στον Ατρόμητο, κάνοντας το 2-0 με το πρώτο προσωπικό του γκολ για φέτος. Ο Αργεντινός μίλησε μετά το παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι ήταν η… τρίτη και φαρμακερή για τον ίδιο, και πως η ομάδα του αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. […] The post Γκαρσία: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)