Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα για τις απάτες Ινστιτούτου Αισθητικής – «Έχω χάσει τον ύπνο μου»

10:50 - 28/02/2023

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με γνωστό Ινστιτούτο Αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, όπου φαίνεται πως To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα για τις απάτες Ινστιτούτου Αισθητικής – «Έχω χάσει τον ύπνο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Ινστιτούτο που εξαπατούσε πελάτες: Έχω χάσει τον ύπνο μου

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για γνωστό κέντρο αισθητικής που εξαπατούσε πελάτες αλλά και εργαζόμενους. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, influencer που διαφήμιζε το ινστιτούτο, ξέσπασε σε κλάματα αρνούμενη πως γνώριζε οτιδήποτε. Οι καταγγελίες κατά του κέντρου αισθητικής προκαλούν αίσθηση. Γίνονται τόσο από πελάτες που έχασαν τα χρήματά τους όσο και από εργαζόμενους. Πελάτισσα κατήγγειλε ότι της ζήτησαν να ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Ινστιτούτο που εξαπατούσε πελάτες: Έχω χάσει τον ύπνο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα για τη συνεργασία με το «ινστιτούτo απάτης» - «Με ξεγέλασαν»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την εμπειρία της με το Ινστιτούτο Ομορφιάς.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα εκπομπής – «Μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό»

Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή το σκάνδαλο που αφορά σε πασίγνωστο ινστιτούτο αισθητικής και τις καταγγελίες που γίνονται για εκμετάλλευση των πελατών αλλά και των εργαζομένων.Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή το σκάνδαλο που αφορά σε πασίγνωστο ινστιτούτο αισθητικής και τις καταγγελίες που γίνονται για εκμετάλλευση των πελατών αλλά και των εργαζομένων.«Έχω φρικάρει. Δυστυχώς, έχω εξαπατηθεί και εγώ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου και έχω ήδη κινηθεί νομικά. Καθένας είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν εξαπάτησα κανέναν» – Ξέσπασε σε κλάματα για τη συνεργασία με το «ινστιτούτο της απάτης»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μία από τις influencers που το «ινστιτούτο της απάτης» εμπιστεύτηκε για την προώθηση των υπηρεσιών του. Πρόκειται για το κέντρο αισθητικής που εξαπάτησε πολλές πελάτισσες, αλλάζοντας διαρκώς επωνυμία και αποσπώντας αστρονομικά ποσά αφήνοντας παράλληλα, με σωματικά τραύματα τους πελάτες. Η instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εμπλοκή της σε αυτό το ινστιτούτο, ενώ επισήμανε ότι […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν εξαπάτησα κανέναν» – Ξέσπασε σε κλάματα για τη συνεργασία με το «ινστιτούτο της απάτης» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Dua Lipa: Με το πιο ανατρεπτικό και μεταμοντέρνο mob wife beauty look

Μαίρη Συνατσάκη για τις αντιδράσεις στο βίντεο της: «Με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ, κατάλαβαν ότι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν φύλα»

Rita Ora: Ακολουθεί την μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά υιοθετώντας ένα εντυπωσιακό bob

Ελεονώρα Μελέτη: Το ατύχημα του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη και το χειρουργείο – «Του διέλυσε το γόνατο»

Ήξερες πως η διακόσμηση του υπνοδωματίου σου επηρεάζει τον ύπνο σου;

Μαρία Φραγκάκη: Στο νοσοκομείο η γνωστή δημοσιογράφος – Φωτογραφία