Πολάκης: «Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να διαγραφεί», λέει ο Νίκος Φίλης

13:34 - 28/02/2023

«Υπάρχει μία απόφαση που ανακοινώθηκε, να μην συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα άλλα τα οποία ακούγονται δεν στέκουν», ανέφερε ο Νίκος Φίλης για τον Πολάκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολάκης: «Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να διαγραφεί» επαναλαμβάνει ο Νίκος Φίλης

«Υπάρχει μία απόφαση που ανακοινώθηκε, να μην συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα άλλα τα οποία ακούγονται δεν στέκουν», ανέφερε ο Νίκος Φίλης για τον Πολάκη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νίκος Φίλης: «Κατά τη γνώμη μου ο Πολάκης δεν πρέπει να διαγραφεί»

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου, στις 5 το απόγευμα, κατά την οποία, ο Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να ζητήσει την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα τεθεί το ζήτημα της διαγραφής του σφακιανού βουλευτή.Βαρύ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου, στις 5 το απόγευμα, κατά την οποία, ο Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να ζητήσει την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα τεθεί το ζήτημα της διαγραφής του σφακιανού βουλευτή.Ο Πολάκης με την απειλητική ανάρτησή του, προκάλεσε αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας – Μήνυμα Κασσελάκη μετά την αποχώρηση Μάλαμα

Τζέιμς Ράνσον: Αυτοκτόνησε στα 46 του ο Zίγκι του The Wire – Ο βιασμός στα 12, η ηρωίνη και η Κλοέ Σεβινί

Ακρίβεια: Από το χωράφι, στο ράφι – Πώς εκτοξεύονται οι τιμές στα τρόφιμα που καταλήγουν στα σούπερ μάρκετ

Το σήκωσε ξανά στην πυγμαχία ο πολυνίκης Ολυμπιακός!

Ο Ευαγγέλου και το «βραχυκύκλωμα» των διαιτητών από τον Λανουά

Ποιες συντάξεις και επιδόματα καταβάλλονται έως παραμονή Χριστουγέννων