Μητσοτάκης στο συνέδριο «Υγεία μου 2023»: Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος ο Τσίπρας – Εκλογές την άνοιξη, το πότε θα το ακούσετε στην ώρα του

19:26 - 28/02/2023

Στο συνέδριο «Υγεία μου 2023 -Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο μιλά αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ξεκίνησε να μιλά για την περίοδο της πανδημίας λόγω Covid-19, την οποία χαρακτήρισε επώδυνη: «Εξαιρετικά επώδυνη η 4ετια, λόγω της πανδημίας, από το 2020 και εξής. Εμείς αναγκαστήκαμε να κάνουμε βίαιες προσαρμογές στο ΕΣΥ, εξαιτίας Το άρθρο Μητσοτάκης στο συνέδριο «Υγεία μου 2023»: Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος ο Τσίπρας – Εκλογές την άνοιξη, το πότε θα το ακούσετε στην ώρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος ο Τσίπρας – Είναι ο κυριότερος εκφραστής του πολακισμού

Στο συνέδριο «Υγεία μου 2023 -Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο» που διοργανώνει το Πρώτο Θέμα μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον «κύριο εκφραστή του πολακισμού». Αναφερόμενος στο θέμα του Παύλου Πολάκη, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, ενώ απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, που […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος ο Τσίπρας – Είναι ο κυριότερος εκφραστής του πολακισμού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης : «Εκλογές την Άνοιξη – Το «πότε» θα το ακούσετε στην ώρα του»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε συζήτηση στο Συνέδριο με θέμα “ygeiamou 2023 – Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο”. Για την ημερομηνία των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι “το να κάνει μια κυβέρνηση πρόωρες εκλογές, σε ένα ευνοϊκό δημοσκοπικό περιβάλλον, με πλειοψηφία που εξαντλεί την τετραετία, μπορεί να μην το έχουμε συνηθίσει […] The post Μητσοτάκης : «Εκλογές την Άνοιξη – Το «πότε» θα το ακούσετε στην ώρα του» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας