Hellenic Train για την τραγωδία στα Τέμπη: Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη
08:22 - 01/03/2023
H Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση για την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, εκφράζοντας τη «βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα».
Συγκεκριμένα: «Η Hellenic Train εκφράζει τη…
Hellenic Train για την τραγωδία στα Τέμπη: Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Aρμάνι για την τραγωδία στα Τέμπη: Έδειξε την στήριξη της με ελληνική σημαία
Η Αρμάνι ανέβασε ανάρτηση με την ελληνική σημαία, θέλοντας να δείξει τη στήριξη και τη συμπαράσταση της στη χώρα για την τραγωδία στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο Κραυγή μάνας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Που είναι το κορίτσι μου;»
Οι συγγενείς περιμένουν για ώρες να μάθουν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.
Διαβάστε το στο tanea.grΈντι Ράμα για την τραγωδία στα Τέμπη: Νιώθουμε τον πόνο των αγαπημένων μας γειτόνων
Ο Αλβανός πρωθυπουργός έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚραυγή μάνας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Που είναι το κορίτσι μου;»
Στην κραυγή μιας μητέρας που αναζητά την κόρη της έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αποτυπώνεται η ανείπωτη οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου δεκάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι σε ηλικία, έχασαν τη ζωή τους από την σύγκρουση των δύο τρένων. «Που είναι το κορίτσι μου;» ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα onlarissa, ενώ περνάει μπροστά από το χώρο των επειγόντων περιστατικών. Οι σκηνές που καταγράφονται έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι τραγικές, καθώς οι συγγενείς περιμένουν για ώρες να μάθουν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλμέιδα για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλλυπητήρια μου» (ΦΩΤΟ)
Τα δικά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, εξέφρασε στο twitter ο Ματίας Αλμέδια. Το θλιβερό συμβάν στα Τέμπη, που κύρρηξε την Ελλάδα σε Εθνική πένθος, έχει σοκάρει όλο τον κόσμο. Εξαίρεση προφανώς, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο αθλητισμός της χώρας, με όλες τις ομάδες να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, […]
The post Αλμέιδα για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλλυπητήρια μου» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΤο χρονικό της τραγωδίας στα Τέμπη - Τα λάθη και οι παραλείψεις
Σε 38 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί - 57 επιβάτες παραμένουν για νοσηλεία, εκ των οποίων 6 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας - Συγκλονίζουν οι περιγραφές των επιβατών - Σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού
Διαβάστε το στο Skai.grΠόπη Τσαπανίδου για την τραγωδία στα Τέμπη: Ράγισε η καρδιά μας…
Ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και κουράγιο από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr