Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Οικονόμου: Έχει ξεκινήσει η έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες

09:34 - 01/03/2023

Λακωνική δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σύγκρουση τρένων - Οικονόμου: Έχει ξεκινήσει η έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες

Όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου «πάνω από 500 άνθρωποι επιχειρούν, ο καθένας στον τομέα του»

Διαβάστε το στο

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων (vid)

Η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρίσκεται σε εξέλιξη και οι δυνάμεις παραμένουν στο πεδίο.

Διαβάστε το στο

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Βαθύτατη οδύνη και απέραντη θλίψη

«Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη βαθύτατη οδύνη μου και την απέραντη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, πολλούς μάλιστα ιδιαίτερα νέους στην ηλικία», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Kοιλάδα των Τεμπών. Ακολούθως, τόνισε: «Εύχομαι και προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου βρίσκονται στις οικογένειές τους που θρηνούν τον αδόκητο χαμό τους. Ο Πανάγαθος Θεός να τους δίδει δύναμη και να τους προσφέρει την εξ ύψους παρηγορία. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Εκκλησία μας είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους σε τούτες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Βαθύτατη οδύνη και απέραντη θλίψη

«Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη βαθύτατη οδύνη μου και την απέραντη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, πολλούς μάλιστα ιδιαίτερα νέους στην ηλικία», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Kοιλάδα των Τεμπών. Ακολούθως, τόνισε: «Εύχομαι και […] The post Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Βαθύτατη οδύνη και απέραντη θλίψη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Οικονόμου για το δυστύχημα στα Τέμπη: Έχει ξεκινήσει η έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες

«Έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη να κινούνται δύο τρένα στην αντίθετη κατεύθυνση» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρ

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων

Σήμερα οι έρευνες από τα σωστικά συνεργεία επικεντρώνονται στο τρίτο βαγόνι

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες