Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η στιγμή που μητέρα βλέπει το παιδί της μετά την τραγωδία – «Μάνα μη με πιάνεις είμαι χτυπημένη»

11:38 - 01/03/2023

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς και οι συγγενείς των ανθρώπων που βρίσκονταν στα επιβατικό τρένο το οποίο συγκρούστηκε με εμπορικό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες θύματα και τραυματίες. Γονείς, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο σημείο για να βρουν τους ανθρώπους τους, ενώ άλλοι πήγαν στα νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες για να βρους τους δικούς […] The post Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η στιγμή που μητέρα βλέπει το παιδί της μετά την τραγωδία – «Μάνα μη με πιάνεις είμαι χτυπημένη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Η συγκινητική στιγμή που μητέρα βλέπει την κόρη της μετά το δυστύχημα – «Μην με πιάνεις είμαι χτυπημένη»

Σε 38 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης επιβατικού με εμπορευματικό τρένο, αργά To άρθρο Τέμπη: Η συγκινητική στιγμή που μητέρα βλέπει την κόρη της μετά το δυστύχημα – «Μην με πιάνεις είμαι χτυπημένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»