Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά»
14:42 - 10/10/2019
Λίγο πριν τη θεατρική της πρεμιέρα στο Παλλάς με το έργο «Ωνάσης, τα θέλω όλα», η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στο […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά
Λίγο πριν τη θεατρική της πρεμιέρα στο Παλλάς με το έργο «Ωνάσης, τα θέλω όλα», η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για τα κιλά που πήρε στην πρόσφατη εγκυμοσύνη της. «Το μωρό είναι 6,5 μηνών και το θηλάζω ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη εξηγώντας για ποιο λόγο δεν τη βλέπουμε φέτος σε κάποιο σίριαλ.
– Το βάρος που είχες πάρει στην εγκυμοσύνη σε άγχωσε;
Ναι, με άγχωσε λίγο, γιατί είχα πάρει 25 κιλά, αλλά τώρα έχουν φύγει κι έχουν μείνει μόνο 6 ακόμα, τα οποία θα φύγουν, που θα πάνε; Βέβαια, τρώω τα πάντα. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά για το μωρό, αλλά δεν τρέφομαι διαιτητικά, τρώω «στούκας» πράγματα: ταχίνι με μέλι το πρωί, αμυγδαλόγαλα!
Διαβάστε το στο thestival.gr«Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά»
Λίγο πριν τη θεατρική της πρεμιέρα στο Παλλάς με το έργο «Ωνάσης, τα θέλω όλα», η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για τα κιλά που πήρε στην πρόσφατη εγκυμοσύνη της. «Το μωρό είναι 6,5 μηνών και το θηλάζω ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη εξηγώντας για ποιο λόγο δεν τη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr