Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο τρένο, οι φίλοι του 22 χρονών όλοι μέσα»

12:58 - 01/03/2023

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις, ύστερα από την τραγωδία που To άρθρο Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο τρένο, οι φίλοι του 22 χρονών όλοι μέσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγγενής της Κατερίνας Καινούργιου έχασε το πορτοφόλι του και δεν μπήκε στο τρένο - «Όλοι του οι φίλοι ήταν μέσα»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φρικιαστική σύγκορυση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023). Εισιτήριο για το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη είχε και ένας συγγενής της Κατερίνας Καινούργιου. Στην εκπομπή της «Σούπερ Κατερίνα» στον Alpha, η παρουσιάστρια ανέφερε ... Περισσότερα To άρθρο Συγγενής της Κατερίνας Καινούργιου έχασε το πορτοφόλι του και δεν μπήκε στο τρένο - «Όλοι του οι φίλοι ήταν μέσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τέμπη - Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο τρένο»

Η Κατερίνα Καινούργιου μετέφερε μια συγκλονιστική μαρτυρία από την σύγκρουση στα Τέμπη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο τρένο, οι φίλοι του 22 χρονών, όλοι μέσα»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης σοκαρισμένη παρακολουθούσε τις εξελίξεις, ύστερα από την τραγωδία που συνέβη χθες το βράδυ με την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. «Η εικόνα με ξεπερνάει, μας ξεπερνάει όλους. Βλέπουμε μια άμορφη μάζα της πρώτης αμαξοστοιχίας. Αυτό που λέω τώρα είναι μακάβριο αλλά δεν νομίζω να βγει κάποιος ζωντανός […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει το μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου για τα Τέμπη: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο μοιραίο τρένο»

Η είδηση του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έκανε μία προσωπική εξομολόγηση για τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όταν μετέφερε μήνυμα που της έστειλαν στα social media.Η είδηση του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έκανε μία προσωπική εξομολόγηση για τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όταν μετέφερε μήνυμα που της έστειλαν στα social media.«Η εικόνα με ξεπερνάει, μας ξεπερνάει όλους. Βλέπουμε μια άμορφη μάζα της πρώτης αμαξοστοιχίας. Αυτό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο μοιραίο τρένο»

Η είδηση του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την […] The post Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο μοιραίο τρένο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο τρένο"

"Οι φίλοι του 22 χρονών όλοι μέσα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της