Το μήνυμα Κοζανίτη πατέρα για την κόρη του που επέβαινε στην αμαξοστοιχία: “Το παιδί μου ήταν τυχερό και ευχαριστώ την Παναγιά…”

15:10 - 01/03/2023

Συγκινεί το μήνυμα του Κοζανίτη, προπονητή στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης, Δημήτρη Τιτέλη, μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η κόρη του επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και ήταν τυχερή, αφού ζει, όπως λέει ο ίδιος, καταλογίζοντας ευθύνες για τη τραγωδία που βιώνουν οικογένειες σήμερα, θρηνόντας τους δικούς ή αναζητώντας τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)