Γιώργος Λιάγκας: «Λύγισε» στον αέρα με τον πατέρα που ψάχνει τον 22χρονο γιο του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη
10:54 - 02/03/2023
Ο κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου αναζητά τον 22χρονο γιο του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, το βράδυ
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Λύγισε» στον αέρα με τον πατέρα που ψάχνει τον 22χρονο γιο του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας για δυστύχημα στα Τέμπη: Λύγισε στον αέρα με τον πατέρα που ψάχνει τον 22χρονο γιο του
«Μας πήρε μισή ώρα πριν να μας πει ότι είναι στη Λάρισα και μετά μας κάλεσε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα νερό από το κυλικείο στο δεύτερο βαγόνι, έγινε το ατύχημα και δεν ξαναγύρισε. Το παιδί μου είναι φοιτητής του τμήματος Φυσικής στο ΑΠΘ» είπε αρχικά ο πατέρας του 22χρονου αγνοουμένου στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.
Διαβάστε το στο Λύγισε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα που ψάχνει τον 22χρονο γιο του στο δυστύχημα στα Τέμπη
Ο κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου αναζητά τον 22χρονο γιο του μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την κοπέλα του στη μοιραία αμαξοστοιχία. «Μας πήρε μισή ώρα πριν να μας πει ότι είναι στη Λάρισα και μετά μας κάλεσε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινεί ο πατέρας που έχασε την κόρη του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη το 2003
"Και στην δική μου περίπτωση το δικό μου παιδί βρέθηκε από τα τελευταία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr