Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μου μέρα στο κελί ήταν τραγική, δέχτηκα bullying – Ήμουν στο ίδιο κελί με τη «φόνισσα της κοιλάδας»
11:52 - 02/03/2023
Στο περιοδικό Χαι και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη φυλακή.Στο περιοδικό Χαι και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη φυλακή.Πριν μήνες είχες συλληφθεί για εμπόριο κοκαΐνης μαζί με τον σύντροφό σου. Τελικά αποδείχθηκε στο δικαστήριο ότι είσαι αθώα και δεν είχες καμία ανάμειξη σε όλο αυτό. Πώς νιώθεις πλέον μετά την δικαστική αυτή απόφαση; Αρχικά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μέρα στη φυλακή ήταν τραγική, δέχτηκα μπούλινγκ από άλλες γυναίκες»
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποφυλάκιση και την αθώωσή της στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, που την οδήγησε στη φυλακή. Μιλώντας στο περιοδικό «Χάι» η πρώην παίκτρια του «Power of love» αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα πίσω από τα κάγκελα, αλλά και το μπούλινγκ που δέχτηκε από άλλες κρατούμενες. «Αρχικά η αθωότητά μου είναι κάτι […]
The post Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μέρα στη φυλακή ήταν τραγική, δέχτηκα μπούλινγκ από άλλες γυναίκες» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΈλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μέρα στη φυλακή ήταν τραγική, δέχτηκα μπούλινγκ από άλλες γυναίκες»
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποφυλάκιση και την αθώωσή της στην υπόθεση [...]
The post Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μέρα στη φυλακή ήταν τραγική, δέχτηκα μπούλινγκ από άλλες γυναίκες» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr