Τέμπη – Ξέσπασμα οργής: «Θέλω απαντήσεις – Έχασα πατέρα και αδελφό 15 ετών»

14:28 - 02/03/2023

Σε ένα ξέσπασμα οργής έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία, προχώρησε ένας To άρθρο Τέμπη – Ξέσπασμα οργής: «Θέλω απαντήσεις – Έχασα πατέρα και αδελφό 15 ετών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ξεχειλίζει η οργή – «Θέλω απαντήσεις, έχασα πατέρα και αδελφό 15 ετών» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΡΕΝΟ ΤΕΜΠΗ: Oι συγγενείς που δεν έχουν βρει τις σορούς των νεκρών ανθρώπων τους που επέβαιναν στο τρένο ξεσπούν και δικαίως ζητούν απαντήσεις, καθώς το μόνο που απομένει είναι να μάθουν το πώς και το γιατί δεν θα αντικρίσουν ξανά τους οικείους τους που σκοτώθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Το άρθρο Δυστύχημα στα Τέμπη: Ξεχειλίζει η οργή – «Θέλω απαντήσεις, έχασα πατέρα και αδελφό 15 ετών» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τέμπη: Ξέσπασμα οργής – «Θέλω απαντήσεις, έχασα πατέρα και αδελφό 15 ετών» (βίντεο)

Σε ένα ξέσπασμα οργής έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία, προχώρησε ένας νεαρός άνδρας που αναζητά απαντήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο ίδιος έχασε τον πατέρα του και τον 15χρονο αδελφό του και ψάχνει να βρει που κάθονταν οι δικοί του άνθρωποι, καθώς και το που βρίσκονται οι σοροί τους. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της