Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα παραγγελία Ντογιάκου – Ζητεί έρευνα προς κάθε κατεύθυνση

14:32 - 02/03/2023

Διερεύνηση σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση, άμεση συγκέντρωση όλων των αποδείξεων και ταχύτατη ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, παραγγέλλει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος στον επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, τονίζοντας στο έγγραφο του ότι τώρα «Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης», προκειμένου να εντοπιστούν οι υπαίτιοι, «όποιοι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: 57 επιβεβαιωμένοι νεκροί – 36 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί

Στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου. Διευκρίνισε ότι όσοι είχαν δηλωθεί αρχικά ως αγνοούμενοι συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς. «Σε αυτό το σημείο γίνεται το λάθος από κάποιους να προσθέτουν αυτούς που είχαν δηλωθεί από τους συγγενείς […] Το άρθρο Τραγωδία στα Τέμπη: 57 επιβεβαιωμένοι νεκροί – 36 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Καταγγελία «βόμβα» από Κούγια – «Παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός»

Σε σοβαρή καταγγελία για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα. Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, επικαλούμενος πληροφορίες του, «παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός» για να τοποθετηθεί ο σταθμάρχης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών […] Το άρθρο Τραγωδία στα Τέμπη: Καταγγελία «βόμβα» από Κούγια – «Παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»