Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση τους» | Με μαύρα ο Ολυμπιακός
17:14 - 02/03/2023
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Με μαύρα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα για την 26η αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερους μέσα στην κόλαση» λέει αστυνομικός επιβάτης
Ο Χρήστος Μάινας από την Αριδαία ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο
Διαβάστε το στο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου», λέει γιατρός
Για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Λαχανάς, γενικός γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρισας μιλώντας για την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. «Μέχρι στιγμής ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου» λέει ο Κωνσταντίνος Λαχανάς, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την υποδοχή των συγγενών. «Από ... Περισσότερα
To άρθρο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου», λέει γιατρός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Βγήκαν τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου
Εκδόθηκαν σήμερα από τον δήμο Τεμπών τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης σημείωσε ότι ο δήμος εμπλέκεται στην όλη διαδικασία με την έκδοση των πιστοποιητικών. «Ήδη οι υπηρεσίες μας έχουν εκδώσει τα δύο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου, με τα οποία οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορέσουν να παραλάβουν τις σoρούς των δικών τους ανθρώπων από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας» εξήγησε ο κ. Μανώλης. Οι σχετικές διαδικασίες θα προχωρήσουν μέσω του δήμου Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και των υπόλοιπων θυμάτων με την μέθοδο του DNA από τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η πορεία του σταθμάρχη στον ΟΣΕ
Ήταν η κακιά στιγμή, φέρεται να δήλωσε ο μοιραίος σταθμάρχης. Πόσες φορές έχει κρυφτεί η ανεπάρκεια και η γύμνια του ευρύτερου κράτους πίσω από ανάλογες φράσεις. Ο μοιραίος σταθμάρχης προσελήφθη…
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η πορεία του σταθμάρχη στον ΟΣΕ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr