«Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο – Η αναμονή μας σκοτώνει», είπε ξεσπώντας σε κλάματα πατέρας αγνοούμενου

21:26 - 02/03/2023

Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας ενός 23χρονου αγνοούμενου στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και τόνισε πως δεν έχει καμία ενημέρωση για την τύχη του παιδιού του, παρόλο που έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές. Ο άνθρωπος μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και δήλωσε πως «μου είπε “θα καθυστερήσω, μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω, μόλις φτάσω”. Είχαν καθυστέρηση κάπου στη Λάρισα και θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Περίμενα τηλέφωνο, να με πάρει, γιατί έτσι μου είπε, και, ξαφνικά, κόπηκε η γραμμή την ώρα που μιλούσα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τα τούνελ. Αλλά ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο». «Είπα στη σύζυγο ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα το αμάξι, πήγα στο σταθμό και με το που πήγα είδ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν πήρε ποτέ»: Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρας για τον 23χρονο αγνοούμενο γιο του

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ώρες αγωνίας για τους αγνοούμενους Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ώρες, καθώς οι διασώστες κάνουν τιτάνιες προσπάθειες, για να βρουν τα πρόσωπα τα οποία αγνοούνται. Από την άλλη αγωνία και οργή από τους συγγενείς των αγνοούμενων μετά από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο πατέρας του αγνοούμενου 23χρονου, Ντένη, μίλησε στο T […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας