Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

22:34 - 02/03/2023

Τρόμος, πανικός, αγωνία. Η Ευδοκία Τσαγκλή προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει [...] The post Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο tomati.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Τρόμος, πανικός, αγωνία. Η Ευδοκία Τσαγκλή προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματα της και το χρονικό του τρόμου στο τρένο του θανάτου στα Τέμπη, ούσα σοβαρά τραυματισμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια. Ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της. Ήταν από […] The post Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 – «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ευδοκία Τσαγκλή: Η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν στο βαγόνι 3 - «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Τρόμος, πανικός, αγωνία. Η Ευδοκία Τσαγκλή προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματα της και το χρονικό του τρόμου στο τρένο του θανάτου στα Τέμπη, ούσα σοβαρά τραυματισμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tomati.gr

“Θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, να ψοφήσεις”: Άγριο κράξιμο στη Δανάη Μπάρκα, “πάγωσε” το χαμόγελό της (βίντεο)

“Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Ήταν 9 χρονών και μόνος”: Συγκινεί ο Αρναούτογλου για τον υιοθετημένο γιο του

Αστείες και παράξενες ομοιότητες που υπάρχουν έξω στον κόσμο

“Καυτοί” άντρες με τα όλα τους που θα σε αφήσουν έγκυο χωρίς να σε αγγίξουν

Δίπλα του σε κάθε του βήμα: Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή που δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη

Πανύψηλη μελαχρινή με γαλάζια μάτια: Η καλλονή κόρη του Παύλου Πολάκη θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο