Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του «ήρωα» Αλικανιώτη - «Φώναζα, έκλαιγα... Ήθελα να τον αγκαλιάσω»

11:24 - 03/03/2023

Η μητέρα του 20χρονου Ανδρέα που με αυτοθυσία απεγκλώβισε τους συνταξιδιώτες του από το Intercity συγκινεί με τα λόγια της Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού – «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε η μητέρα ενός από τους μηχανοδηγούς του μοιραίου εμπορικού τρένου στα Τέμπη, ο οποίος έχασε τη ζωή του. «Δεν τον ένοιαζε αν ήταν νύχτα ή μέρα. Την δουλειά του τη λάτρευε. Ξεκινούσε πάντα χαρούμενος. Πάντα έλεγε μάνα φεύγω μόλις φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο. Κάποια προβλήματα είχε αναφέρει. Αυτά όλα […]

Διαβάστε το στο

Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού – «Το παιδί μου δε θα γυρίσει πίσω»

Στην εκπομπή “Τώρα Μαζί” μίλησε σήμερα το πρωί η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη. «Τον […] The post Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού – «Το παιδί μου δε θα γυρίσει πίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες