Τέμπη: Ξέσπασε σε λυγμούς η Καινούργιου – «Δεν ξέρω αν μπορώ να το διαχειριστώ» [βίντεο]
13:46 - 03/03/2023
Τέμπη: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα μετά τα συνταρακτικά λόγια ενός πατέρα που έχασε την κόρη του. Η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια είπε: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στη θέση αυτών των ανθρώπων, που δεν ζητάνε τίποτα. Θέλουν τα παιδιά τους, τίποτα άλλο.»! […]
Το άρθρο Τέμπη: Ξέσπασε σε λυγμούς η Καινούργιου – «Δεν ξέρω αν μπορώ να το διαχειριστώ» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»
Στο στόχαστρο βρέθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής του Survivor all Star...
Διαβάστε το στο ZouglaΤέμπη: «Σπάραξε» στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω»
«Νομίζω δεν μπορώ να το διαχειριστώ άλλο»
Διαβάστε το στο Ξέσπασε σε λυγμούς ο Στέλιος Χανταμπάκης: «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»
Στο στόχαστρο βρέθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής του Survivor all Star ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς ο Στάθης Σχίζας και ο Νίκος Μπάρτζης τον κατηγόρησαν για διπροσωπία λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας. Συζητώντας όσα έγιναν με τον Σάκη Κατσούλη, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο παίκτης των διασήμων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr