Σύντροφος της Ιφιγένειας: Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη

21:14 - 03/03/2023

Για τις στιγμές που ακολούθησαν μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη μίλησε ο σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα η οποία είναι ανάμεσα στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Όπως τόνισε ο νεαρός άνδρας στο Star ο ίδιος και η άτυχη 23χρονη βρίσκονταν στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφαν από την Αθήνα, όπου […] Το άρθρο Σύντροφος της Ιφιγένειας: Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας: Kρεμόταν από το παράθυρο – Την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη

Συγκλόνισε ο σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και δήλωσε ότι η κοπέλα του κρεμόταν από το παράθυρο και εκείνος με άλλα άτομα προσπάθησαν να την σώσουν. Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε πως «από τη σύγκρουση έσπασαν τα τζάμια από παράθυρα. Η Ιφιγένεια κρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη. Φώναζα βοήθεια, κάποια στιγμή με βοήθησε ένα άλλο παιδί, την κατεβάσαμε και τη μεταφέραμε στο πρώτο σημείο, από όπου έβγαινε ο κόσμος». Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «τη βάλαμε στα καθίσματα, γιατί ήταν σοβαρά και δεν ήθελα να της κάνω κακό, και βγήκα έξω να φωνάξω τους πυροσβέστες». «Προσπάθησα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τέμπη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ιφιγένειας – Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τέμπη: Σύγκρουση τρένων – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη»

ια τις στιγμές που ακολούθησαν μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη μίλησε ο σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα η οποία είναι ανάμεσα στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Όπως τόνισε ο νεαρός άνδρας στο Star ο ίδιος και η άτυχη 23χρονη βρίσκονταν στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφαν από την Αθήνα, όπου είχαν βρεθεί […] The post Τέμπη: Σύγκρουση τρένων – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

«Είμαι αθώος, καθαρός σαν αστραπή, ετοιμάζω μηνύσεις»